referinte

GAZON SINTETIC
 
   Fotbal
   Tenis
   Multisport
   Landscaping
 
 

 
 

www.frt.ro

www.edelgrass.com

   

www.itftenis.com

 
ADITEN SPORT
 
ADITEN SPORT SRL  cu o experienta de peste 10 ani in realizarea terenurilor de sport, in special cu gazon sintetic, este din anul 2002  reprezentant si unic distribuitor al produselor EDEL GRAS in Romania.  
Specialistii nostrii, majoritatea fosti sportivi de performanta, au reusit sa realizeze pana in prezent orice proiect, indiferent de complexitate respectand cele mai exigente norme in privinta calitatii. 
ADITEN SPORT va ofera solutia completa de realizare a unui teren de sport:  
 
   
Consultanta
Fie ca vreti sa incepeti un nou proiect sau fie ca aveti un proiect in derulare , specialistii firmei va ofera consultanta gratuita si suport logistic pentru realizarea acestuia la cele mai inalte standarde de calitate.
 
Proiectare
Departamentul de proiectare va pune la dispozitie tot ce este necesar pentru ca proiectul dvs., sa se finalizeze si sa corespunda cerintelor, respectand toate  normele si detaliile din punct de vedere sportiv si functional.
 
Executie
Efectuam montajul suprafetei de gazon sintetic cu scule si utilaje profesionale, dar mai ales putem realiza intregul dumneavoastra proiect la "cheie" respectiv infrastructura, imprejmuire, instalatie de nocturna.
 
Livrare
Daca doriti numai achizitionarea gazonului sintetic , va putem livra toate tipurile de gazon din stoc sau la comanda in maxim 3-4 zile lucratoare . Firma noastra comercializeaza numai gazon sintetic Edel Grass.
 
Dotari
Pentru realizarea oricarui teren de sport va oferim toata gama profesionala de materiale si instalatii sportive: porti de fotbal, panouri baschet , plase de protectie, tabele de scor, etc - majoritatea fiind importate.
Impreuna cu partenerul nostru Edel Grass va oferim solutii de sisteme durabile, creand un mediu in care performantele de varf si relaxarea reprezinta un punct esential iar talentul se poate manifesta . Garantia calitatii lucrarilor efectuate o reprezinta si cele peste 250 de terenuri realizate cu gazon sintetic Edel Grass in Romania . 
   
  Edel Grass | Aditen Sport | Produse | Referinte | Club | Contact
Copyright © 2005-2012• ADITEN SPORT• All rights reserved
 
 
 
 
   
www.edelgrass.com referinte soccerarena