referinte

GAZON SINTETIC
 
   Fotbal
   Tenis
   Multisport
   Landscaping
 
 

 
 

www.frt.ro

www.edelgrass.com

   

www.itftenis.com

 
EDEL GRASS
 
  Edel Grass – Cea mai buna alternativa fata de gazonul natural    
     
 

Edel Grass-Olanda avand experienta de peste 30 de ani in producerea gazonului artificial ofera pe piata sisteme de inalta calitate atat pentru sport cat si pentru petrecerea timpului liber. Inca de la infiintarea companiei, a devenit unul din producatorii de varf de suprafete artificiale pentru activitati sportive, avand numerosi clienti in toata lumea. Echipamentele proiectate special de  Edel Grass prin centrul sau propriu de cercetare si dezvoltare ii permit sa respecte standardele internationale pentru o gama variata de sporturi. Gazonul artificial produs pentru fotbal,tenis,hochei si multisport indeplineste cele mai riguroase specificatii pentru joc, avand toate clasificarile internationale si certificatele eliberate de FIFA, UEFA, ITF si FIH.

   
www.edelgrass.com
       
  Edel Grass - Specialisti in sisteme de iarba artificiala  

www.theesto.com

     
 

In calitate de lider mondial de gazon artificial, Edel Grass poate sa ofere solutii de sisteme integrate. De la proiectare, pana la finantare, prin instalare si intretinere, eliminare ecologica si procesarea gazoanelor „epuizate”. Edel Grass garanteaza, de asemenea, performanta tehnica a jocului pe gazonul artificial furnizat. Aceasta va ofera reasigurarea cu privire la faptul ca gazonul dvs. va continua sa respecte normele specificate timp de mai multi ani.

 
       
  Edel Grass - Prima clasificare FIFA ** din lume  

     
  In august 2005, Edel Grass a fost primul producator de gazon artificial din lume care a primit din partea FIFA, clasificare FIFA ** pentru un gazon artificial de cea mai inalta calitate folosit in Champions League. Mai mult, ca dovada a calitatii gazonului artificial Edel Grass, terenul de fotbal de la sediul FIFA din Zurich este realizat de Edel Grass cu un gazon artificial marca Edel Grass.  
       
  Edel Grass – Producator Preferat FIFA  

 

 
 
 
 
 
 

 

 

     
  FIFA acorda licente producatorilor de gazon artificial din lume. In cadrul acestui sistem, exista doua niveluri diferite : „detinatori de licenta standard” si „Producator Preferat FIFA”. Edel Grass este calificat drept Producator Preferat FIFA de gazon artificial. Acest statut special ii permite firmei Edel Grass sa continue si sa-si aduca propria contributie la imbunatatirea calitatii gazonului artificial si in viitor. FIFA prefera sa colaboreze cu producatorii preferati in proiectele internationale.  
  Obiectivul noii initiative „Producator Preferat FIFA” pentru gazon artificial, care a demarat in anul 2009 este de a armoniza standardele internationale privind terenul de fotbal cu gazon artificial si protejarea utilizatorilor finali.  
  De-a lungul anilor, Edel Grass si-a demonstrat experienta in inginerie civila, managementul proiectelor si intretinere. FIFA considera ca aceasta imbinare a criteriilor  este esentiala pentru implementarea cu succes si asigurarea calitatii in cadrul proiectelor de gazon artificial, in toata lumea. Edel Grass urmareste acest obiectiv si isi asuma responsabilitatea pentru calitate.  
  Din acest motiv denumirea „Producator Preferat FIFA” este garantul calitatii ridicate, asigurand o calitate sporita pentru terenul cu gazon artificial.  
     
     
     
     
   
  Edel Grass | Aditen Sport | Produse | Referinte | Club | Contact
Copyright © 2005-2012• ADITEN SPORT• All rights reserved
 
 
 
 
   
www.edelgrass.com referinte soccerarena